Ryhmät ja kokoukset - Kalajoki Keskusvaraamo

Ryhmät ja kokoukset Kalajoella

Kalajoki Keskusvaraamolta saat parasta palvelua ja paikallistuntemusta ryhmällesi tai tapahtumaasi Kalajoella. Keskusvaraamon kautta saat keskitetysti varattua palvelut yhdelle laskulle. Upeat puitteet meriluonnon ympärillä, monipuoliset kokoustilat, runsas valikoima majoitusta sekä aktiviteetteja takaavat onnistuneen tapahtuman Kalajoella. Kalajoen Hiekkasärkillä kaikki on lähellä -keskeiset palvelut sijaitsevat kompaktilla alueella kävelymatkan päässä toisistaan. Kokoustaa voit alueen erikokoisissa kokoustiloissa tai vaikka mökissä tai huoneistossa. Kokousvälineet ja catering-tarjoilut hoituvat kätevästi myös loma-asunnoille. Kalajoki Keskusvaraamolla on käytössään kilpailu-ja kuluttajaviraston myöntämät matkanjärjestäjäoikeudet. Paketoimme ryhmällesi myös räätälöityjä matkoja kotimaassa.

Suunnitteletko yrityksellesi kokousta, seminaaria, asiakastilaisuutta tai virkistyspäivää? Leirikoulua tai luokkaretkeä? Oletko järjestämässä perhejuhlia, polttareita tai pikkujouluja?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Kalajoki Keskusvaraamo
Laura Kujala
Kokous- ja ryhmämyynti
p. 050-3765876
laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi

Kokousta loma-asunnolla

Kokousta rennosti loma-asunnolla omalla tiimillä. Majoitu & kokousta tilavassa ja tasokkaassa loma-asunnossa meriluonnon äärellä. Toimitamme loma-asunnolle tarvittavat kokousvälineet sekä maistuvat catering-tarjoilut. Saunominen kokouspäivän päälle onnistuu kätevästi loma-asunnolla. Voit liittää haluamasi merelliset aktiviteetit kokouspäivän yhteyteen.

Hinta: alk. 135 € / hlö / vrk, min. 6, max. 10 hengen kokouksiin

Hinta sisältää:
– yhden yön majoituksen tasokkaassa loma-asunnossa
– kokousvälineet asunnolle toimitettuna (videotykki, valkokangas, fläp-taulu ja tussit)
– herkullisen catering-aamiainen asunnolle toimitettuna
– keittolounaan asunnolle toimitettuna
– liinavaatteet/pyyhkeet asunnolle toimitettuna tai pedattuna sekä loppusiivouksen.

Lisäpalveluina kokouskahvitukset, illallinen sekä Kalajoen merelliset aktiviteetit.

Catering-palvelut loma-asunnolle toimitettuna

Tilaa kauttamme maistuvat tarjoilut seurueellesi. Yhteistyössä catering-toimijoiden kanssa toimitamme tilauksesta maistuvat aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat suoraan loma-asunnolle. Myös kokouskahvitukset herkullisine suolaisine ja makeine tarjoiluineen sekä juhlatarjoilut erikokoisiin juhliin onnistuvat kauttamme!

Catering-aamiaiset alk. 15 €/ hlö
Catering-lounaat alk. 15 €/ hlö
Catering-päivälliset alk. 21 €/ hlö
Catering-iltapalat alk. 16 €/ hlö

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

 

Tapahtumanjärjestäjälle

Kalajoen Hiekkasärkät luo upeat puitteet myös isompien tapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut sijaitsevat kompaktilla alueella kävelymatkan päässä toisistaan. Laaja vuodekapasiteetti, lukuisat kokous-, ravintola- ja kokoontumistilat sekä monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden järjestää isojakin tapahtumia Kalajoella. Voit valita majoitusta hotellista, lähekkäin sijaitsevista huoneistoista tai loma-asunnoista. Pystymme majoittamaan kerralla isojakin ryhmiä.

Kun suunnittelet yleisö- tai harrastetapahtumaa, henkilöstöpäiviä, isompaa kokousta- tai seminaaria autamme sinua kaikissa tapahtumaan liittyvissä käytännön järjestelyissä: tila-, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä ohjelmasuunnittelussa. Meillä on hyvät yhteydet paikallisiin toimijoihin toimivan tapahtuman takaamiseksi.
Kalajoki Keskusvaraamon kautta voit varata Kalajoen lentokenttää tapahtumiin ja kokoontumisiin. Kentän yhteydessä sijaitseva Hiekkasärkät Areena on myös vuokrattavissa tapahtumakäyttöön.

Kalajoki on loistava kohtaamispaikka

Referenssit

Kalajoki Keskusvaraamo majoitti keskitetysti Kokoomuksen Puoluekokouksen osallistujat- kaikkiaan tuhatkunta majoittujaa. Kokoomuksen Puoluekokous järjestettiin Kalajoella 10.-12.6.2022. Pohjois-Pohjanmaalla Puoluekokous järjestettiin yli 30 vuoden tauon jälkeen. Kalajoki Keskusvaraamo vastasi kokousjärjestelyistä yhdessä Hiekkadyyni Oy:n sekä Tuuba Records Oy:n kanssa.

KalaDOGi Show järjestettiin lentokenttäalueella ensi kerran heinäkuussa 2019. Heti ensimmäisenä tapahtumavuonna show keräsi huikeat 8500 kävijää ja 3500 koiraa.

Suomen Lions-liiton vuosikokous järjestettiin Kalajoella kesäkuussa 2019. Kokoustajia tapahtumassa oli kaikkiaan 1300.
Lisäksi Kalajoki Keskusvaraamo oli mukana Nuorkauppakamarin kansallisen #Nofilter-vuosikokouksen majoitusjärjestelyissä huhtikuussa 2019.

SLEY:n Evankeliumijuhla järjestettiin Kalajoen lentokenttäalueella kesäkuussa 2018. Tapahtumaviikonloppu keräsi kaiken kaikkiaan n. 10000 kävijää.

Kalajoki Keskusvaraamo toimi yhdessä Hiekkasärkkien alueen yrittäjien kanssa valtakunnallisten OP-Pohjolan Kesäpäivien 2016 tapahtumanjärjestäjänä sekä päämajoittajana. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi Hiekkasärkille 1500 OP-varvasparia viettämään viikonloppua.

Lähetä ryhmätarjouspyyntö