Ryhmät ja kokoukset Kalajoella

Kalajoki Keskusvaraamolta saat parasta palvelua ja paikallistuntemusta ryhmällesi tai tapahtumaasi Kalajoella. Keskusvaraamon kautta saat keskitetysti varattua palvelut yhdelle laskulle. Upeat puitteet meriluonnon ympärillä, monipuoliset kokoustilat, runsas valikoima majoitusta sekä aktiviteetteja takaavat onnistuneen tapahtuman Kalajoella. Kalajoen Hiekkasärkillä kaikki on lähellä: keskeiset palvelut sijaitsevat kompaktilla alueella kävelymatkan päässä toisistaan meriluonnon keskellä.

Kokousta Kalajoella

Kokoustaa voit alueen erikokoisissa kokoustiloissa tai vaikka mökissä tai huoneistossa. Kokousvälineet ja catering-tarjoilut hoituvat kätevästi myös loma-asunnoille. Kalajoki Keskusvaraamolla on käytössään kilpailu-ja kuluttajaviraston myöntämät matkanjärjestäjäoikeudet. Paketoimme ryhmällesi räätälöityjä matkoja kotimaassa.

Varaukset ja tiedustelut:

  • leirikoulut, luokkaretket
  • kokoukset, seminaarit, tyhy- ja tykypäivät
  • yritysjuhlat, asiakastilaisuudet
  • perhejuhlat, polttarit, pikkujoulut

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Kalajoki Keskusvaraamo
Laura Kujala
Kokous- ja ryhmämyynti
08-466 691
laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi

Kalajoki on loistava kohtaamispaikka

Tapahtumanjärjestäjälle

Kalajoen Hiekkasärkät luo upeat puitteet myös isompien tapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut sijaitsevat kompaktilla alueella kävelymatkan päässä toisistaan. Laaja vuodekapasiteetti, lukuisat kokous-, ravintola- ja kokoontumistilat sekä monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden järjestää isojakin tapahtumia Kalajoella. Voit valita majoitusta hotellista, lähekkäin sijaitsevista huoneistoista tai loma-asunnoista. Pystymme majoittamaan kerralla isojakin ryhmiä.

Kun suunnittelet yleisö- tai harrastetapahtumaa, henkilöstöpäiviä, isompaa kokousta- tai seminaaria autamme sinua kaikissa tapahtumaan liittyvissä käytännön järjestelyissä: tila-, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä ohjelmasuunnittelussa. Meillä on hyvät yhteydet paikallisiin toimijoihin toimivan tapahtuman takaamiseksi.
Kalajoki Keskusvaraamon kautta voit varata Kalajoen lentokenttää tapahtumiin ja kokoontumisiin. Kentän yhteydessä sijaitseva Hiekkasärkät Areena on myös vuokrattavissa tapahtumakäyttöön.

Referenssit

Kalajoki Keskusvaraamo toimi yhdessä Hiekkasärkkien alueen yrittäjien kanssa valtakunnallisten OP-Pohjolan Kesäpäivien 2016 tapahtumanjärjestäjänä sekä päämajoittajana. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi Hiekkasärkille 1500 OP-varvasparia viettämään viikonloppua.

SLEY:n Evankeliumijuhla järjestettiin Kalajoen lentokenttäalueella kesäkuussa 2018. Tapahtumaviikonloppu keräsi kaiken kaikkiaan n. 10000 kävijää.

Suomen Lions-liiton vuosikokous järjestettiin Kalajoella kesäkuussa 2019. Kokoustajia tapahtumassa oli kaikkiaan 1300.
Lisäksi Kalajoki Keskusvaraamo oli mukana Nuorkauppakamarin kansallisen #Nofilter-vuosikokouksen majoitusjärjestelyissä huhtikuussa 2019.

KalaDOGi Show järjestettiin lentokenttäalueella ensi kerran heinäkuussa 2019. Heti ensimmäisenä tapahtumavuonna show keräsi huikeat 8500 kävijää ja 3500 koiraa.

Lähetä ryhmätarjouspyyntö