ARVOISA LOMA-ASUNNON OMISTAJA

Mökin omistaminen Kalajoella tai sen lähialueilla mahdollistaa loma-asunnon hyödyntämisen vuokrauskäytössä. Kalajoki Keskusvaraamo on Kalajoen alueen johtava majoitusvälitysyritys, luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani, joka on toiminut alueella lähes 20 vuotta. Etsimme jatkuvasti välitykseemme vuokraukseen sopivia lomakohteita: mökkejä sekä paritalo- ja kerros- sekä rivitalohuoneistoja.

Kalajoki Keskusvaraamossa tunnetaan Kalajoki sekä Hiekkasärkkien matkailukeskus palveluineen. Keskusvaraamo toimii palvelevana linkkinä matkailijoiden sekä majoitus- ja ohjelmapalveluyritysten välillä. Kauttamme niin yksittäiset matkailijat kuin ryhmätkin saavat kaiken lomalla tarvittavan, aina majoituksesta kuljetuksiin ja ohjelmapalveluista illanviettoihin. Yrityksemme toteuttaa myös kokous- ja tapahtumajärjestelyitä matkailukeskuksessa ja sen ulkopuolella.

Alla muutama tosi hyvä syy, miksi valita Kalajoki Keskusvaraamo kohteenne välittäjäksi:

1. Kalajoki Keskusvaraamo on koko alueen varaamo.

Kalajoki Keskusvaraamo on toiminut Kalajoen matkailukeskuksessa pitkäjänteisesti jo kohta 20 vuoden ajan. Olemme koko Kalajoen alueen ylivoimaisesti suurin myyjä. Tunnemme Kalajoen yritykset, tuotteet, majoituskohteet eli alueen ja sen asiakkaat suvereenisti.

2. www.kalajokikeskusvaraamo.fi-verkkokauppaan pääsevät vain Kalajoki Keskusvaraamon välityksessä olevat loma-asunnot.

Varausjärjestelmässämme on kuvaukset suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä runsaasti valokuvia kohteista ja yksityiskohtaiset tiedot palveluista. Näin asiakas voi vertailla, varata ja maksaa loma-asuntonsa kaikessa rauhassa kotisohvallaan ja hän saa saman tien vahvistuksen varauksesta sähköpostiinsa. Reaaliaikainen nettivarausjärjestelmämme löytyy suoraan nettisivuiltamme ja linkityksiä sivuillemme lukuisilta yhteistyökumppaneiltamme.
Loma-asunnon omistajan nettiliittymällä voi tehdä omia varauksia ja seurata myynti- ja tilitystilannetta.
Omistajaliittymä-palvelu on omistajalle maksuton.

3. Kalajoki Keskusvaraamo on yksi suurimmista toimijoista alueen yhteismarkkinoinnissa.

Näin pääsemme keskeisesti vaikuttamaan Kalajoen matkailualueen markkinointiin, valittaviin medioihin ja sisältöihin. Yrityksen oman markkinoinnin lisäksi välityssopimukseen sisältyy mittava markkinointipaketti Suomen Keskusvaraamo konsernin sisällä sekä alueiden matkailuyhdistysten kautta.

4. Kalajoki Keskusvaraamo hoitaa mökkien välityksen kokonaisvaltaisesti.

Kalajoki Keskusvaraamo hoitaa majoituksiin liittyen varaukset, raportoinnin kohteen omistajalle/huoltohenkilölle sekä majoitustuottojen tilitykset. Lähtökohtaisesti majoituskohteen siivous ja huolto sekä avainpalvelu hoituu Kalajoki Keskusvaraamon henkilökohtaisen palvelun kautta. Varausjärjestelmämme perustuu ennakkolaskutukseen, joka karsii pois luottotappiot ja viime hetken peruutusmahdollisuudet.

5. Kalajoki Keskusvaraamo on luotettava.

Toimimme kaikkien säädettyjen lakien ja asetusten mukaisesti turvataksemme loma-asunnon omistajan aseman. Välityksessämme olevien mökkien omistajat saavat käyttöönsä Loma-asunnon omistajan oppaan, jossa tarkastellaan perusteellisesti välitysprosessia kaikkien osapuolten näkökulmasta.

6. Sinä päätät.

Voit antaa loma-asuntosi Kalajoki Keskusvaraamon välitykseen milloin vain. Laitamme uudet kohteet heti myyntiin ja reaaliaikaiseen nettivarausjärjestelmään. Omia varauksia voit tehdä täysin vapaasti, kätevimmin omistajaliittymän kautta. Me emme peri palkkioita muusta kuin tekemistämme varauksista. Tarvitsemme vain tilinumeronne sekä kaksi avainta asuntoon. Valokuvaamme asunnon ja tämän jälkeen myynti on auki.

Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan loma-asuntosi tuottamaan!
Kerromme mielellämme lisää.

08-4694 449 / keskusvaraamo@kalajoki.fi