Grupper och konferenser i Kalajoki

Från Kalajoki Centralbokning får du bästa service och lokalkännedom för din grupp eller ditt evenemang i Kalajoki. Via Centralbokningen kan du boka alla tjänster på en och samma faktura. Den fantastiska omgivande havsmiljön, mångsidiga konferenslokaler, det stora utbudet av inkvartering och aktiviteter garanterar ett framgångsrikt evenemang i Kalajoki. Allt ligger i närheten av Kalajoki Hiekkasärkät: de centrala tjänsterna ligger inom gångavstånd från varandra mitt i havsmiljön.

Kontakta oss så kan vi tillsammans planera ett lyckat evenemang!

Kalajoki Centralbokning
Laura Kujala
Mötes- och gruppförsäljning
+358 50-3765876
laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi

Konferens i Kalajoki

Du kan ordna en konferens i områdets konferensrum av olika storlekar eller i en stuga eller lägenhet. Konferensutrustning och cateringtjänster kan behändigt ordnas även till fritidshus. Kalajoki Centralbokning har rättigheter som researrangör beviljade av Konkurrens- och konsumentverket. Vi sammanställer skräddarsydda inrikesresor för din grupp.

Bokningar och förfrågningar:

  • lägerskolor, klassutflykter
  • konferenser, seminarier, månbradagar och UUA-dagar
  • företagsfester, kundevenemang
  • familjefester, möhippor, julfester

Catering

Cateringtjänster brungit till semesterstugan. Samverkan med lokal operator, vi ska leverera smakliga frukostar, luncher, middagar och kvällsmat till bostäder. Också möte servis med salta & söta servis och servis för olika fester är möjliga att ordna via Kalajoki Centralbokning.

Catering frukost från 15 € / person
Catering lunch..15 € / person
Catering middag..21 € / person
Catering kvällsmat..16 € / person

Kontakt oss och fråga mer!

För evenemangsarrangörer

Kalajoki Hiekkasärkät skapar fantastiska förhållanden även för större evenemang. Semesterområdets mångsidiga tjänster ligger i ett kompakt område inom gångavstånd från varandra. Den stora bäddkapaciteten, många konferens-, restaurang- och möteslokaler samt ett brett utbud av aktiviteter gör det möjligt att arrangera även stora evenemang i Kalajoki. Du kan välja inkvartering på hotellet, i lägenheter i närheten av varandra eller i fritidshus. Vi kan erbjuda inkvartering även för större grupper.

Oavsett om du planerar ett publikevenemang eller hobbyevenemang, personaldagar, ett större möte eller ett seminarium, så hjälper vi dig med alla praktiska arrangemang för evenemanget: utrymme, inkvartering, restaurangbokningar samt programplanering. Vi har god kontakt med lokala aktörer för att säkerställa ett lyckat evenemang.
Via Centralbokningen kan du boka Kalajoki flygfält för evenemang och sammanträden. Hiekkasärkät Areena, som ligger bredvid flygfältet, kan även hyras för evenemang.

Kalajoki är en fantastisk mötesplats

Referenser

Kalajoki Centralbokning arbetade tillsammans med företagare i Hiekkasärkkä-området som arrangör och huvudsaklig värd för OP-Pohjolas landsomfattande Sommardagar 2016.
Evenemanget i två dagar samlade 1 500 par OP-tår för att tillbringa helgen i Hiekkasärkät.
SLEY:s Evangeliumsfest hölls på Kalajoki flygfält i juni 2018.
Evenemangshelgen lockade totalt cirka 10 000 besökare.
Årsmötet för Finlands Lions Club hölls i Kalajoki i juni 2019.
Mötet hade totalt 1 300 deltagare.
Dessutom deltog Kalajoki Centralbokning i arrangemangen för det nationella # Nofilter-årsmötet för Juniorhandelskammaren i april 2019.
KalaDOGi Show ordnades för första gången på flygfältet i juli 2019.
Redan första året evenemanget arrangerades lockade showen svindlande 8 500 besökare och 3500 hundar.